De Bästa Kaffemuggarna För Alla Syften

Den perfekta koppen kaffe börjar med den rätta muggen. 

Vi alla älskar olika slags kaffeprylar för att göra det perfekta brygget och dra full nytta av dina favoritbönor, men den bästa kaffedrycks-upplevelsen börjar och slutar med ditt val av mugg. Kaffe/temuggar är en viktig del av varje kök och har olika stilar för olika ändamål. Dessa är våra toppval i olika kategorier, klicka på bilden för att komma till produkten

1. Faktorer att ha i åtanke

Att bestämma vilken typ av kaffekoppar eller muggar att köpa kan vara skrämmande. Ska du servera kaffe till familjen? Ha då en uppsättning kvalitetsmuggar till hands. Behöver du hålla din dryck varm hela morgonen? Kör då på ett isolerat alternativ eller till och med en smart mugg som tar dig igenom morgonen fram till lunchtid. Här är några av de saker vi tänker på när vi väljer vilken kaffemugg vi ska köpa.

2. Material

Vad är det bästa materialet att använda för kaffekoppar? Det beror helt på situationen. Isolerade rostfria muggar är ditt självklara alternativ till när det kommer till värmebehållning. Keramik behåller inte smaker eller dofter, porslin och benporslin är de mest robusta och glaset ser snyggt ut i alla miljöer. Silikonbaserat material eller dubbelväggig konstruktion hjälper till med både grepp och isolering.

3. Volym

Hur mycket kaffe dricker när du väl sitter ner? Vanligtvis har kaffekoppar en volym på cirka 350 ml, med variabla alternativ på upp till 8 dl för de stora resemuggarna. Om du brukar dricka hälften och lämna resten medan du springer för att få saker gjort på morgonen, bör du välja en mindre storlek på 325 ml. Om du tillhör tvåkoppar-kaffe-kulturen och vet att du kommer hälla i en tredje innan du går ut genom dörren, prova en stor mugg. Om du föredrar iskaffe är det troligt att du behöver en större kopp för att hålla både isen och själva kaffet.

4. Funktioner

Hur är muggen konstruerad? Vilka smidiga tillägg behöver du? Om du behöver ett lufttätt resealternativ, eller speciella te-muggar som tar bort bladen eller varför inte självrörande muggar? Håll också utkik efter diskanvisningarna: Några muggar kräver mer omsorg för att hålla dem rena. Andra är diskmaskins-säkra och kan alltid köras i maskin.

5. Bästa vardagsmuggen

Mugg Med Förvaring

Från varmt kaffe till muggkakor och allt däremellan, denna mugg ser bra ut och gör allt. De är tillräckligt breda för att rymma massor av marshmallows med varm choklad, lätt men ändå tillräckligt stor med maffigt utseende. Ett måste till kontorsfikat, denna mugg finns i en liknande mindre version. Och ja, den går bra att använda i diskmaskin- och mikrovågsugnen.

6. Bästa benporslins-muggen 

Kaffekopp I Benporslin

Benporslin är det mest hållbara keramiska materialet. Det kan diskas i diskmaskin medan det fortfarande ser ståtligt ut, och kan användas både vardagligt eller reserverat för speciella tillfällen. Dessa muggar besitter utan tvekan de sötaste djurdesignerna på marknaden.

7. Bästa smarta muggen

Självrörande Kaffekopp Stål

Visa hur mycket du älskar att leva i den moderna världen med en självrörande mugg! Allt du behöver göra är att trycka på en knapp och låta muggen sköta jobbet! Muggen drivs av 2 st AAA-batterier och koppen är säker för handdisk. 

8. Bästa te-termosen

Termosmugg I Guld

Denna 50 cl stora termosmugg har ett lock med inbyggt filter, vilket gör den självklar till teet. Den besitter även ett utseende som hör hemma hos guldsmeden vilket gör den till en fantastisk termosmugg till alla dina favoritdrycker.

9. Bästa muggen till resan

 

Termosmugg Med Stativ

Denna termosmugg besitter en stil och charm som de flesta termosar saknar. Muggen består av en läckagessäker skruvtopp samt med en enknapps-öppning, vilket gör den perfekt att dricka ur på språng. Dubbelväggig isolering håller kaffe varmt eller iskaffe kallt i flera timmar utan problem. Perfekt för att bära i väskan på väg till jobbet eller fästa den på ryggsäcken med den medföljande läderremen. Den rymmer 33 cl.

10. Bästa muggen i rostfritt stål

Temugg Rostfritt Stål

Om du är ute efter mer robusta muggar till morgonkaffet men vill samtidigt att dem skall besitta den skönhet du förtjänar, så är denna kaffemugg i rostfritt stål din självklara partner in crime. Muggen finns i fyra olika motiv såsom med en smiley, deer eller med morgonhälsning. Muggen är en fantastisk presentidé och kommer lysa upp allas morgonkaffe på bästa sätt.

11. Bästa isolerade muggen

Dekorativ Termosflaska Guld

För övergripande isolering håller vakuumflaskan dina varma drycker varma i upp mot 18 (!) timmar och kalla dricker kylda i upp mot 9 timmar. Vakuumflaskan är en otroligt bra termosmugg att dricka ur och passar lika bra till att förvara kaffet i till jobbet som den gör som en snygg vattenflaska till gymmet. Med en design i guldfärgad marmor kan det inte gå fel, belöna dig själv, kompisen, morsan eller chefen med en urläcker kvalitativ vakuumflaska.

12. Bästa kaffemuggen i glas

Kaffemugg I Glas

För en vacker uppsättning av muggar är den värmetåliga glasmuggen fantastisk att se på liksom att dricka ifrån. Glasmuggen kommer med medföljande sked och har en volym på 30 cl. 

13. Coolaste kaffemuggen i keramik

Cool Tekopp Granat

För något elegant och perfekt för både hem och bilresor är handgranat-muggen ett smart köp. Den kommer med ett kompletterade lock som även funkar bra att lägga tepåsen i. Den kommer att behålla värmen men absorberar inte smaker och tar inte smaken från rostfritt stål (bra för dem som ogillar metall i sin morgonbryggning).

14. Bästa porslinsmuggen 

Japanska Kaffekoppar Porslin

För enkla och högkvalitativa muggar i porslin är denna japanska mugg ett utmärkt alternativ. Den är lätt och ser mycket känslig ut, men är gjord i högsta kvalité. Levereras komplett med ett fat vars motiv matchar muggens. Utmärkt design, som passar lika bra till finbjudningen som till vardagskaffet.

Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras