Top 10 Roliga Pluntor

Säg farväl till den klassiska fickpluntan i rostfritt stål. Här har vi samlat vår top 10 roligaste, coolaste och mest ovanliga pluntor vi har att erbjuda. Med dessa pluntor kommer du sippa på favoritalkoholen på ett mycket originellt vis.

10. Tunnan

På plats 10 kommer en riktigt fräck plunta i form av en klassisk öltunna. Perfekt när du vill stjäla uppmärksamheten, och en mycket originell plunta för den som kräver mer!

 

 

 

Fickplunta Kolv Metall

9. Golfboll

På plats nr 9 har vi Tiger Woods egna favorit i form av golfpluntan! Med en sådan här plunta i arsenalen kommer den långtråkiga rundan att bli så mycket roligare. Den perfekta pluntan för den golfälskande personen!

 

 

Fickplunta Rostfritt Stål

 

8. Plunta Med Cigarettfack

På plats nr 8 har vi räddaren i nöden. Den perfekta pluntan när du vill starta en konversation med den där snyggingen du precis skådat. Gå bara ut och ta lite frisk luft och erbjud den klassiska whiskyn och ciggen som komplement, vi kan garantera att det kommer gå vägen!

 

Fickplunta Med Tratt

 

7. Lips

På plats nr 7 kommer ett par rosenröda fylliga läppar som fickplunta! Mycket rolig fickplunta som är en perfekt gåva till den kära personen. Med ett par kärleks-röda läppar som innehåller din favoritalkohol kommer du alltid att tänka på den där speciella människan när du dricker ur flaskan.

 

 

Plunta Med Tratt

 

6. Bensindunk

På plats nr 6 har vi den klassiska bensindunken som plunta! Otroligt rolig och som passar perfekt när du vill servera vännerna med utsökt bensin, eller ja alkohol... Cool plunta som kommer levererad med passande tratt.

 

Plunta Rostfritt Stål
 

 

5. Kista

"Drick tills du stupar", skämt åsido, med denna roliga fickplunta kan du äntligen visa alkoholens dödliga effekt i form av en likkista. Otroligt rolig plunta som är en fantastisk rolig present och som kommer att stjäla uppmärksamheten på midsommarfesten. 

Cool Fickplunta Metall

 

4. Banan

På plats fyra har vi allas våran favorit guleböjen! Med banan-pluntan säkerställer du ditt dagliga intag av vitaminer, i form av favoritalkoholen, och är perfekt när du vill skämta till det med vännerna. Banan-pluntan är en grymt rolig present och passar till alla festliga tillställningar!

Fickkolv Rolig Banan

3. 90-tals Mobil

På plats nummer 3 har vi den odödliga (bokstavligen) 90-tals mobilen! Väldigt rolig plunta som passar perfekt för de som har överlevt den tuffa perioden med knapptelefoner och antenner. Med denna plunta hyllar du dem gamla telefonerna, och pluntan är i såpass bra kvalité att den matchar telefonens kvalité. (men vi rekommenderar inte att man kastar den i golvet)

 

Rolig Fickplunta Metall

 

2. Kikare

Plats nr 2 har vi kikar-pluntan! Perfekt när du vill kunna spionera i smyg och samtidigt kunna släcka törsten. Den enda vyn du nånsin behöver skåda är den från favoritwhiskyn! Så sätt lite fart på fågelskådningen och gör det hela till ett lite mer roligare äventyr...

Cool Fickplunta Metall

1. Armband

Våran vinnare är den subtila, magnifika och omåttligt populära armbands-pluntan! Den perfekta ice-breakern på festen, vad som först ser ut som ett lyxigt metallarmband döljer istället favoritspriten. Grym som present, armbandet har en volym på 10 cl och finns i fyra olika färger.

Fickplunta Armband Grön

Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras