Top 10 Roliga Muggar

Roligt är väldigt subjektivt. Ett skämt som får vissa människor att spotta ut kaffet och rulla runt på golvet samtidigt som vissa andra kommer undra varför de slösade bort sin tid på att lyssna på det. Roligt är en typ av humor, som definieras som ”underhållande, lustig, skojig”.

För att hitta de roligaste kaffemuggarna i världen tittade vi på försäljningsstatistiken över våra muggar och har därav sammanställt en grym lista. Här nedan finner ni alltså dem 10 roligaste muggarna som kommer att orsaka oändliga garv och ögonrullningar. Lämna gärna en kommentar här nedanför med betyg för din favorit (eller din minsta favorit), och njut av dem roligaste kaffemuggarna i världen!

Klicka på en mugg för att hitta detaljerade beskrivningar och variationer

Om du klickar på en specifik mugg hittar du en detaljerad beskrivning av muggen med bilder, tekniska specifikationer, vätskekapacitet, färger etc. Där finner du även prisinformation och liknande varianter.

10. I'm playing my guitar

Rolig Gitarr Mugg

Denna mugg är en av våra bästsäljande muggar. Playing Guitar-muggen är den perfekta presenten till den kaffe/te-älskande personen som även har ett stort musikaliskt intresse. Den är även otroligt skämtsam, vilket gör att du slår många flugor i samma smäll med en sådan cool kopp. Muggen tål maskindisk.

9. Shit emoji

Rolig Kaffekopp Emoji

Våran favorit-emoji finns även som kaffemugg! Med en emoji-mugg som perfekt beskriver 2020 kan det inte gå fel. Koppen är grym som födelsedagspresent och är ett oslagbart alternativ som julklapp. Muggen har även ett avtagbart lock. Denna mugg kommer sköta komiken åt dig på allra bästa sätt! 

8. World's smallest cock

Rolig Kaffemugg Vit

På plats nr 8 kommer en odödlig klassiker i form av #1 Worlds smallest cock. Muggen är en tidlös "skämtmugg" och är den ultimata presenten till polaren med humor. Kaffekoppen gör sig bäst som jobbmugg när du känner för att få välbehövd uppmärksamhet. Koppen tål maskindisk och sked medföljer.

 7. I survived another meeting..

Rolig Kaffekopp Keramik

På plats nr 7 kommer muggen som alla kontorsarbetare kan relatera till. En mugg som denna kommer att briljera som kaffekopp till dina nästa möten. Kaffemuggen utgör även en grym present till chefen. Muggen finns i flera färger och tål maskindisk.

6. Skull mugg

Dödskalle Mugg Rolig

På plats nummer 6 kommer denna läskiga mugg med en dödskalle gömd i botten. Muggen är en favorit till jobbet, och sänder tydliga signaler till kollegan som ständigt snor din kopp. Kaffemuggen passar utmärkt som en rolig present till någon när och kär, och tål maskindisk.

5. Have a nice day 

Fuck You Kaffemugg

På plats nr 5 har vi en riktig klassiker. Du kan ha sett muggen i en gammal film eller serie, men faktum kvarstår att denna skämtmugg aldrig kommer gå ur tiden. Rolig mugg som är perfekt att dricka ur när du inte riktigt känner dig så pratsugen som den där jobbiga kollegan. 

4. Pillerburk 

Rolig Kaffekopp Keramik

På plats 4 kommer den receptbelagda kaffemuggen. En mugg som sätter en korrekt benämning på måndagsmorgonen. Muggen är roligt detaljerad och har en verklig recepthänvisning, fast till kaffet. Kaffekoppen är en odödlig present och passar utmärkt som julklapp/ födelsedagspresent. 

3. Size Matters

Rolig Kaffemugg Keramik

På plats nr 3 kommer en mugg som passar till alla tillfällen. Med sin linjal och gula färg samt den tydliga texten kan man lokalisera denna roliga kaffemugg på mils avstånd. Muggen är perfekt för den som känner sig lite osäker alternativt den som vill stoltsera med sin storlek på det mest subtila sätt möjligt. Kaffekoppen är en grymt rolig present och kommer att äga fikarummen. 

2. Toalettmuggen

Rolig Kaffemugg Toalett

På plats nr 2 kommer en personlig favorit, nämligen toalettmuggen. Att gå på muggen har aldrig varit så roligt som nu. Med denna kaffekopp kommer dina "dad jokes" att aldrig ta slut. Ett tips är att använda muggen till chokladglass för en mer annorlunda upplevelse för din omgivning... Med en mugg som denna kommer allt att smaka skitgott!

1. Golfproffs mugg

Rolig Temugg Keramik

På plats nr 1 har vi en solklar vinnare i golfar-muggen. En mugg som Tiger Woods säkerligen hade tyckt om (eller förmodligen redan dricker ur). Muggen är oerhört rolig och skulle man bli uttråkad vid fikastunden, kan man alltid börja spela lite gammal hederlig minigolf. Klubban som följer med kan även användas som penna, så att du snabbt och smidigt kan gå från bunkern till arbetet.

Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras