Top 10 Fina Muggar

Att brygga flytande guld och sedan hälla det i en pappersmugg är som att måla Mona Lisa och hänga upp den i badrummet. Det bästa kaffet förtjänar den bästa kaffemuggen. Men precis som att välja den bästa rosten för ditt kaffe, är din perfekta mugg en fråga om preferens. Kanske finner du det du söker i termosmuggar, kanske vill du att koppen ska se lika bra ut som kaffet luktar, eller så kanske du inte bryr dig om estetik och bara vill ha något som inte kräver en tur till mikron var femte minut. Jakten på de bästa kaffemuggarna kan var något frustrerande, så här har vi samlat en top 10 lista över våra fina muggar. Från stål till keramik, är vi säkra på att du kommer finna det du söker här!

10. Mugg I Rostfritt Stål

Kaffekopp Rostfritt Stål

Som start på denna lista kommer denna stilsäkra kaffemugg! Muggen går att beställa i två olika volymer: 300 ml och 400 ml. Denna snygga kaffekopp är perfekt för dem som värdesätter stil och design, och är ett utmärkt tillbehör till din espresso, macchiato, latte, te och dina andra favoritdrycker! Koppen är även en fantastisk gåva till chefen, sambon, kompisen etc. En kvalitativ stålmugg kommer aldrig att svika dig!

9. Tekopp Retro

Liten Antik Temugg

På plats nio kommer denna dekorativa tekopp! Muggen är inspirerad av de antika kopparna från Asien och har en volym på 200 ml. Denna fina mugg är producerad i gjutjärn och är av högsta kvalité! Muggen pryds även av ett dekorativt mönster som kommer bidra med en unik känsla till dina drycker. Denna temugg är just därför perfekt till alla te-fanatiker och är även en otrolig gåva.

8. Japansk Mugg Med Blommor 

Japansk Tekopp Porslin

På plats 8 kommer denna kvalitativ och fina tekopp! Denna mugg har en volym på 370 ml och gör sig bäst med kaffe och te. På muggens fram och baksida syns ett dekorativt motiv med körsbär, vilket gör sig utmärkt ihop med muggens svart-guldfärgade design. En fantastisk mugg att dricka ur, och kanske ännu bättre som present, speciellt för dem som fullkomligt älskar detaljer!

7. Japansk Mugg Haruki

Liten Tekopp PorslinPå plats sju kommer ännu en tekopp! Denna fina mugg är oerhört dekorativ och består av ett noga designat mönster. Muggen är inspirerad av dem antika japanska tekopparna, där kulturen med keramik var och är än idag högt aktat. Koppen har en volym på 20 cl och gör sig lika bra som en mugg till dina finare tillfällen som till ditt dagliga te!

6. Skyddsängel Mugg

Fin Kaffekopp Med VingarPå plats 6 kommer denna vita kaffemugg med änglavingar i guld! En otroligt fin mugg som kommer smälta i allas ögon. Muggen är tillverkad i keramik och har en volym på 220 ml. Denna ängel-mugg är en storsäljare hos oss, och det är inte av en slump! Med ett sådant utseende i en kaffekopp kommer ditt te eller kaffe få en högre mening! Gör som många andra och klicka hem din skyddsängel-mugg redan idag!

5. Rosa Enhörning Mugg

Fin Tekopp EnhörningPå plats fem kommer denna porslinskopp! Denna fina mugg bär en vacker rosa-vit färg med en lika noga målad enhörning! En måste-mugg att dricka sina favoritdrycker ur om man älskar enhörningar! Koppen är producerad i keramik och har en volym på 300 ml. Denna mugg finns även i en grå version. 

4. Retro Kaffemugg

 Kaffemugg Retro KeramikPå fjärdeplats kommer denna dekorativa skapelse! Denna mugg är perfekt till kaffet och kommer göra så att du ser fram emot varenda fikastund! En mycket fin kaffekopp som funkar lika bra till ditt dagliga morgonkaffe som till finmiddagen! Muggen är tillverkad i keramik och har en volym på 33 cl. Denna kaffemugg har ett guldfärgat handtag och finns i fyra olika mönster att välja mellan.

3. Van Gogh Mugg

Fin Kaffemugg PorslinPå plats 3 har vi ingen mindre än Van Goghs mästerverk, stjärnklar natt, fast som kaffemugg! En fantastisk fin mugg att dricka ur, speciellt om man älskar Van Goghs målningar. Denna mugg finns även i andra motiv med Van Goghs mest berömda målningar. Kaffekoppen är tillverkad i benporslin och är en relativt stor mugg med sin volym på 600 ml. En fantastisk present som kommer göra kaffe/teet allt mer speciellt!

2. Skandinavisk Kaffemugg

Blå Kaffekopp Keramik

På plats 2 kommer detta konststycke till kaffemugg! Muggen är i blå färg med vita mönster längsmed hela koppen. En mugg som bär en klassisk skandinavisk stil med modern touch. Denna fina kaffekopp har en volym på 375 ml och är tillverkad i benporslin. Muggen funkar även perfekt som en dekoration i finskåpet när du ej använder den till ditt dagliga kaffe.

1. Vintage Mugg

Retro Kaffekopp PorslinPå plats nummer 1 har vi denna läckra mugg! Muggen har ett snyggt rostigt och använt utseende, med ett handtag i trä. En mycket fotovänlig kaffemugg som är tillverkad i porslin och som finns i totalt 6 olika modeller. Muggen utgör den perfekta gåvan och vi garanterar att dina fikastunder kommer bli mer originella och känslostarka med denna retro-mugg. Muggen är inspirerad av dem asiatiska antika tekopparna och passar dig som älskar detaljer och stil över allt annat!

 

Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras