De Bästa Drinkglasen För Sommaren

Sammankonster med vänner och familj kommer utan tvekan att bli extra speciella i sommar. Finns det något bättre sätt att fira och välkomna det varma vädret än att lägga till några färgglada, och prisvärda, drinkglas till din bar?

Till exempel, om din drink serveras kall utan is, vill du ha en stjälk så att din hand inte värmer upp drinken. Eller, om din drink har många bubblor, är det bäst att överväga ett högt och smalt glas för att behålla kolsyran.

Med så många olika typer av drinkglas som vi erbjuder, gick vi vidare och sammanställde våra favoriter. 

Klicka på någon utav bilderna nedan för att komma till önskad produkt.

1. Moscow Mule Glas

Moscow Mule KoppEtt måste för att avnjuta den populära drinken Moscow mule! Detta drinkglas är tillverkat i rostfritt stål och är känt för sin höga kvalité! Den rymmer hela 55 cl och är perfekt för Moscow-drinken under dem sena sommarkvällarna på altanen.

2. Martiniglas

Roliga Drinkglas MartiniFör en god martini behövs ett snyggt martiniglas, så vad sägs om detta bläckfisk-liknande drinkglas? En given kandidat att använda sig av när man är tillsammans med sina vänner, och som kommer skapa många goda och roliga minnen!

3. Shotglas Farao

Shotglas Med Hieroglyfer

Med en tjock bas, är dessa snapsglas perfekta för vodka, tequila eller vad du än känner för! Dessa shotglas finns i tre olika modeller, alla lika unika. Med motiv från det gamla forntida Egypten kommer dina drinkar att få en gudalik smak!

4. Drinkglas VM-Pokal

Ölglas Pokal StorNär VM-nalkas finns det inget mer självklart val till din iskalla öl! Glaset tar en identisk form efter den åtråvärda bucklan. Oavsett om vi vinner VM eller ej så kommer alla vara självklara vinnare som dricker ur detta glas!

5. Högt Drinkglas

Snyggt Cocktailglas Med SkaftFör en god martini eller den hemmagjorda drinken är detta snygga drinkglas det självklara valet! Den funkar även när du vill servera glass och andra goda tillbehör såsom godis, kakor etc.

6. Whiskyglas Med Cigarrhållare 

Coola Drinkglas CigarrhållareÄlskar du whisky och bourbon? Detta fyrkantiga drinkglas har även en utskuren sidokil för att få plats med en liten cigarr. Ett perfekt glas att dricka whiskyn ur och perfekt vid kortspel som en riktig gentlemen-accessoar! 

7. Japanskt Whiskeyglas

Snygga Drinkglas Med Mönster

För den japanska whiskeyn finns det inget mer självklart alternativ! Detta snygga drinkglas har unika graveringar och mönster som kommer ta tillvara på din whiskey. Glaset går även att beställa med giftbox, -perfekt som gåva!

8. Vinglas I Stål

Snygga Vinglas Stål

Om du är en person som har en förmåga att tappa glas, så är detta vinglas perfekt för dig! Inte nog med att den är tapp-säker, är den även otroligt snygg! Ett måste för ditt rödvin vid balkonghänget! 

9. Tikiglas

Tiki Glas Mai TaiFör en Mai Tai finns det inget bättre alternativ! När det är sommar vill man gärna ta fram sina tropiska cocktails, och då finns det inget bättre glas att dricka ur än detta polynesiska drinkglas!

10. Drinkglas Dödskalle

Snygga Shotglas DödskalleEtt dödskalle-glas kommer se till att liva upp det på förfesten! Ett perfekt glas att servera dina "dödligaste" drinkar och shottar ur! Dessa glas finns i fyra olika storlekar och levereras i 4-pack.

11. Drinkglas Ananas

Drinkglas Rostfritt Stål

För en somrig drink krävs det perfekta drinkglaset! Vad är då bättre till tropiska drinkar och cocktails än detta drinkglas format som en ananas? Den är tillverkad i rostfritt stål och har en volym på hela 50 cl. Denna ananas-mugg finns även i flera olika färger.

12. Drinkglas Med Björn

 

Cocktailglas Transparent Björn

Ett perfekt drinkglas som kommer göra under med whiskey, bourbon och dina andra favoritdrycker. På botten av glaset syns en liten björn, och den kommer vara en bidragande faktor för intressanta samtal.

13. Kaffeglas

Dubbelväggad Glasmugg TransparentFör den som föredrar kaffedrinkar behövs ett kvalitativt drinkglas. Och här får du precis det. Denna glasmugg består av dubbla väggar borosilikatglas och har även ett passande handtag. Perfekt för Irish coffee!

14. Drinkglas Med Sten

Whiskyglas Transparent FinEtt perfekt glas för din whiskey, detta drinkglas består av en dekorativ liten bergstopp i glasets bas. Fin design som inte är för mycket men som ändå är utöver det vanliga!

15. Lutande Drinkglas

Exklusiva Drinkglas RoterandeHär är ett snyggt och unikt glas perfekt till vinet! Ett mycket roligt drinkglas som kommer bli perfekt för sensommarkvällarna. Ett glas vin har aldrig varit roligare!

 

Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras