Olika Användningsområden För Dina Muggar

Det kan bli ett problem i hushållet, för många muggar i skåpet och det är alltid en som nästan tippar på kanten. Förr eller senare kommer det otänkbara hända, en som ramlar ner och går sönder...

Så vad sägs om att testa använda dina muggar till andra användningsområden än de för te och kaffe? Ju mer speciell mugg, desto större anledning att använda den som prydnad och ge den ett nytt liv.

Så Kan Man Använda Kaffekoppen

Här ger vi tips på olika användningsområden för dina muggar:

1. Förvaring av smycken

Att förvara dina smycken i och ställ den gärna i ditt sovrum så att du kan beundra den när och hur mycket du vill.

2. Dessertskål

Du kan också använda muggen till att servera en utsökt efterrätt i. Om du har slut på skålar eller är trött på det befintliga urvalet, varför då inte servera chokladpuddingen i en mugg? Du kan till och med göra en tårta i en kopp, allt du behöver är en värmetålig mugg och mikrovågsugn. Välj sedan den smak du vill och hitta ett enkelt recept online. Men vi varnar dig, när du väl vet hur enkelt det är att göra en utsökt tårta i en mugg, kommer du säkerligen att bli fast för evigt.

Chokladpudding I Mugg

3. Kruka

Förvandla din mugg till en kruka att plantera dina örter i. På detta sätt kommer du se din speciella mugg i köket varje gång du är där, och var påhittig, välj gärna en mugg som matchar örtens färg och skapa ett unikt kök med mycket färger! Varför inte använda en ljus mugg med blommotiv för att odla din basilika i, eller varför inte en ljusvit mugg för en mörklila basilika-variation?

Använda Muggar Till Annat

 

4. Pennhållare

Använd din mugg till att förvara dina pennor och bläckpennor i. Det är en riktig klassiker och anledningen till att det är så populärt, är för att det är praktiskt! Perfekt när man ska flytta om på kontoret, bara att lägga dem i muggen och enkelt ta med dem. Släpa inte med dig dina redskap och slipp krypa på golvet för att leta efter den penna du tappade. Denna mugg är den perfekta lösningen för dina pennor, den ser fantastisk ut och kommer även bära upp ditt skrivbord!

Användningsområden För Muggar

5. Godisskål

Du kan inte förneka att en mugg fylld med något läckert är perfekt för en trevlig överraskning. Om du letar efter en rolig present till någon eller vill ha en hemlig plats för att förvara din favoritchoklad, varför då inte testa en vacker dekorativ mugg? Denna underbara Lejon-mugg är perfekt till att förvara favoritgodiset i och ingen skulle våga sig på att nalla godsaker med denna vackra varelse vakandes över den.

Fina Kaffemuggar Porslin

Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras