Lista Över Exklusiva Cocktailglas

Vi har alla varit där som cocktail-fantaster och scrollat igenom Instagram bara för att få syn på dessa fantastiska glas, med undran över vad vi kan hitta dem...

Kanske vill du bara hitta den perfekta presenten till cocktailentusiasten. Kanske vill du inte ens använda dem till cocktails, utan söker bara efter några fina glasföremål till din heminredning eller för att servera din morgonjuice i ett snyggare glas...

Oavsett anledning till att du söker efter mer ovanliga cocktailglas så kommer vi här hjälpa dig på traven. Här nedan kommer vi lista våra mest exklusiva, kreativa, unika och populära cocktailglas.

Klicka på någon utav bilderna nedan för att komma till önskad produkt:

1. Cocktailglas Med Sugrör

Dubbelväggad Drinkglas Sugrör

Detta glas fungerar inte bara ihop med dina cocktails, men även till vin och portvin. Detta cocktailglas är kort men långt, vilket kombinerar praktiska egenskaper med fantastisk estetik. Detta glas kommer även levererad i 2-pack.

2. Bläckfisk/manet Drinkglas

Roligt Martiniglas Tentakler

Det här är en sann favorit. Detta bläckfisk eller manet-liknande martiniglas gör att alla cocktails ser spektakulära ut. Med snygga tentakler som utgör glasets ben kommer du sprida en god stämning i ditt umgänge samtidigt som du besitter det coolaste glaset. 

3. Svampformat Cocktailglas

Svampformat Drinkglas Transparent

Du kom hit och letade efter ovanliga cocktailglas. Här är ett cocktailglas format som en svamp. Ett oerhört trevligt cocktailglas som kommer göra underverk med alla drinkar samt bli ett roligt samtalsämne.

4. Vinglas Ros

Vinglas Ros TransparentDessa ros-formade vinglas tar alla cocktails från enkla till helt otroliga på bara ett ögonblick. Perfekta glas till rödvinet liksom alla dina cocktails.

5. Sjöjungfru Glas

Roliga Drinkglas DubbelväggFantastiskt glas som bär formen av en sjöjungfru. Perfekta för mindre cocktails, shots eller något annat du känner för att servera!  

6. Martiniglas Sugrör

Cocktailglas Med Sugrör

Söker du unika cocktailglas? Vad sägs om ett martiniglas som du kan dricka ur som ett vanligt glas samtidigt som du kan dricka från dess botten? Titta bara på detta glas! Det blir inte mer unikt än detta martiniglas.

7. Runt Cocktailglas 

Runt Cocktailglas Sugrör

Unikt, ovanligt och kreativt cocktailglas. Vad sägs om en glasboll som du kan bli otroligt kreativ med? Fyll den med en rykande cocktail eller en annan spektakulär garnering för bästa effekt.

8. Vinglas Rostfritt Stål

Drinkglas Rostfritt Stål

Ett fantastiskt designat vinglas i rostfritt stål som fungerar perfekt till alla dina drinkar. Just på detta glas erbjuder vi för närvarande ett fantastiskt erbjudande vid köp av två st.

9. Shotglas Dödskalle

Shotglas Dödskalle Dubbelvägg

Vackert designade dödskalle-glas som kommer göra underverk med dina favoritdrinkar. Dessa dödskalle-glas skulle vara det perfekta tillägget till vilken hemmabar som helst. Glasen går att beställa i flerpack i olika storlekar där de minsta blir perfekta till shots och de största till cocktailen!

10. Unikt Whiskeyglas

Exklusiva Whiekyglas Transparent

Dessa glas är iögonfallande för alla drycker, inte bara till whiskyn. De kan användas till alla sorters cocktails och gin. De har precis den rätta mängden elegans och karaktär.

Så där har du en lista över våra unika, kreativa och ovanliga cocktailglas. Dessa glas är båda tidlösa och iögonfallande. 

Varje kreativ och ovanlig cocktail behöver ett unikt, kreativt eller ovanligt kärl för att kalla dess hem. Våra cocktailglas är perfekta för det.

Även grundläggande cocktails ser bra ut i dessa. Glaset säger mycket om en drink så se till att du plockar upp några läckerbitar här hos oss på Crazymugs.

Lämna kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras