Vilka är vi?

Crazymugs bildades våren 2019 och är en återförsäljare av muggar i olika slag. De allra första och äldsta muggarna kan spåras tillbaka till ca 12 000 år, och återfanns i antikens Japan och Kina. Men enligt forskarna användes muggar så tidigt som i stenåldern, det vill säga 10 000 år före Kristus. I Sverige användes muggarna nätt och jämnt vid den sista istiden, och det gick bara att bo i landets södra delar. De muggar man har hittat vid arkeologiska utgrävningar bestod av lera, och var troligtvis väldigt klumpiga och tjocka att dricka ur. Troligtvis använde man trämuggar, men eftersom trä multnar har man ej hittat sådana fynd.

Vi tror, att genom engagemang, brinnande intresse och personlig service kan förgylla och förbättra vardagen för våra kunder. Vi erbjuder ett brett sortiment av dem roligaste, ovanligaste och unika muggar man kan finna på marknaden.

Historien om Crazymugs

Crazymugs bildades av kompisarna Karl Eriksson och Johan Westerlind 2019. Karl hade själv engagerat sig med att sälja muggar så tidigt som 2017. Det hela startade med en garageloppis, där Karls föräldrar hade samlat på sig en rad olika muggar, med unika motiv och designer. Karl såg redan där hur mycket dem unika kopparna drog åt sig uppmärksamhet och förstod redan då vilken potential dem unika muggarna besitter.

Åren går och Karl övertalar kompisen Johan att starta företag ihop med inriktning av unika, coola och roliga muggar, med målet att bli Skandinaviens största återförsäljare av just muggar. Karl och Johan såg att det inte fanns någon butik på internet med ett sådant utbud, och tog affärsidén till akt och lanserade sin webbutik våren 2019.

Vårt breda sortiment

Crazymugs har ett brett utbud, och säljer allt ifrån vanliga kaffekoppar till rejäla ölglas. Våra produkter är handplockade av olika leverantörer för att våra kunder skall köpa dem i särklass mest efterfrågade muggarna. 

Butiken strävar efter att erbjuda den svenska marknaden de allra bästa och populäraste muggarna tillgängliga på marknaden. Vi samarbetar med leverantörer i Tyskland, Kina, USA samt Storbritannien.

En stor del av vårt sortiment grundar sig på att vara den perfekt present till den speciella någon. Kundtjänst, stil, innovation, kunskap, tillförlitlighet och hög kvalité är våra ledord! Vi har som garanti att skicka din beställning så snabbt som vi bara kan.

Varför Crazymugs?

Många har undrat över namnet, och vi kände att det var ett passande namn till det kollektiv och sortiment vi vill erbjuda den skandinaviska marknaden. Crazymugs översätt till svenska är galna muggar, och med det sagt är inte muggarna mentalt instabila utan, är mer som en kärleksförklaring till dem mest unika och uppseendeväckande samt roliga muggar som finns att erbjuda. Men vi erbjuder också muggar åt ett mer "vanligt" håll så att allas smaker skall kunna tillämpas.

Enkelhet

Enkelhet för oss innebär ett lättnavigerad hemsida, liksom säker betalning, snabba leveranser och grym service! Vi vill att alla skall kunna förstå våra produkter med ingående produkttexter samt bilder som ger muggarna rättvisa. Det skall inte heller vara några problem med returer och reklamationer, då vår service är vår högsta prioritet! 

Crazymugs Magazine

Crazymugs Magazine är resultatet av vårt brinnande intresse för muggar av olika slag, och vårt ständiga behov av att utvecklas och lära. Istället för att sitta inne på informationen kände vi att vi vill dela med oss våran kunskap till er. Vår tanke är att du som kund skall kunna ta del av nya muggar, lära av historia och erfarenheter samt ta del av kommande designer och trender. Vårt avseende är att du som kund skall känna dig hemma hos oss och lära känna vår passion för muggar.

De artiklar vi publicerar är till för att undervisa samt skapa ett ökat intresse för muggar, genom muggens betydelse genom tiden. Vi förklarar ingående om olika informationer som kan tänkas vara nödvändiga, skötselråd för att öka produkternas livslängd samt olika tips.

Trygghet

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att handla hos oss. Därför erbjuder vi alltid fri frakt på beställningar över 499 SEK samt full returrätt inom 14 dagar från det att du mottagit varan om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med din köpupplevelse.

Då det kommer till transport och betalning arbetar vi endast med ledande och pålitliga samarbetspartners såsom Postnord, Bring, Klarna, Visa, Mastercard m.m. Detta gäller även i valet av leverantör för respektive produkter. Vi arbetar endast med officiella parter och garanterar att samtliga produkter i vårt sortiment är äkta.

I de fall vi har realisation, premierar vi våra befintliga kunder genom att erbjuda dessa förtur till våra realisationer. Preliminärstart för dessa ligger i slutet av januari respektive slutet av juni.

På Crazymugs är shopping på nätet inte bara snabbt och tryggt, utan du hittar också bra erbjudanden till ett överkomligt pris som är svåra att hitta i andra butiker.

Varorna i vår produktlinje är alla noga utvalda för att möta våra kunders smak - med andra ord, vi har exakt vad du letar efter. Har du några frågor kring våra produkter eller är det något som du tycker saknas i sortimentet? Du är alltid välkommen att höra av dig till oss på info@crazymugs.se

Företagsuppgifter

J.T. Marlin LTD

Beverley Commercial Centre, Room 409

87-105 Chatham Road South

Tsim Sha Tsui, Kowloon, Hong Kong

Org. nr: 3256349

E-post: info@crazymugs.se

E-post: info@crazymugs.se